Live Music Odense

FREDAGSBAR LIVE: JONATHAN CHRISTENSEN

Kig ind når vi åbner hanerne til årets lækre øl og præsenterer gratis eftermiddagskoncert på vores nye scene ved baren!

Baren åbner kl. 13.00 – Koncert kl. 15.00.
Begrænset kapacitet. (først til mølle).

Oplev Jonathan Christensen på vores nye lille scene ved barområdet!

Jonathan Christensen stjal sin første guitar, da den faldt ud af en flyttebil lige foran hans børneværelse – først spillede han klassiske værker på den, men opdagede Kurt Cobain og skiftede retning hurtigere end Pink Floyds “pigs on the wing 1” kunne nå at spille færdig. Han brugte teenageårene på blues og dødsmetal og er nu landet i folkgenren med en godt uddannet guitar i hænderne – en guitar der har fundet sig i lidt af hvert og har historier, som en ægte sekstrenget sømand skal have det.