Live Music Odense

THREE FOR SILVER (US)

Den ulydige akustiske trio, Three For Silver vender tilbage til Europa med Lucas Warford (vokal, bas), Willo Sertain (vokal, harmonika) og Corwin Zekley (violin, mandolin).

Doom Folk? Devil Swing? Mythic Americana?

Uanset hvad du kalder det, har dette kollektiv fra Portland, OR allerede opnået et ry som en af ​​de mest originale handlinger på kredsløbet!

De har nu afsluttet indspilningen af ​​deres kommende dobbeltalbum “Red Moon + Blue Ruin”, dette store projekt vil kontrastere det uklare og det bløde, det livlige og de dæmpede. Halvdelen af ​​”Blue Ruin” er et akustisk album, der udforsker de mørkere hjørner af amerikansk rodmusik, mens “Red Moon” er et kraftigt elektrisk forstærket sæt og vil være de første Three For Silver-optagelser, der omfavner en elektrificeret æstetisk .

Denne turné indeholder splinternyt materiale fra det kommende dobbeltalbum, gamle favoritter, et par overraskelser og alt sammen leveret med Three For Silver’s varemærketype, hvor sange sømløst kan blandes i lange sammenhængende stykker. Three For Silver er tilbage, men aldrig det samme.