Live Music Odense

SHE´S A SAILOR

Den 13. november udsender den danske duo She’s a Sailor deres første longplay-udgivelse, “Do You Want Us to Play?”. Albummet udkommer digitalt samt på vinyl og CD. Forud for albummet frigiver bandet den 30. oktober singleforløberen “For You”.

Ambitionen var klar, da Jesper Vindberg og Thomas Albrechtsen, der står bag She’s a Sailor, i januar 2018 startede arbejdet på albummet “Do You Want Us to Play?”. Efter massiv radiosucces med singlen “Beautiful”, EP’en “Back From The Sky” og en travl koncertkalender var tiden nu inde til at indfri deres drøm om at lave et værk – en plade i fuld længde.

Det aktuelle album skal følge op på hitsinglen “Beautiful”s succes, godt hjulpet på vej af den prisvindende guitarist og producer Lars Skjærbæk (Tim Christensen, Carl-Emil Petersen, Søren Huss, Claus Hempler, Michael Falch) og den Grammy-vindene svensker Michael Ilbert (Taylor Swift, Katy Perry, Cardigans, Roxette), der har mixet flere numre på pladen.

Med “Do You Want Us To Play?” indfrier bandet deres kunstneriske ambitioner med et album, der er både poppet, melankolsk, finurligt og alvorligt!