Live Music Odense

JOZEF VAN WISSEM (NL) + MARIA W HORN (SE)

Jozef van Wissem er en avantgardekomponist og lutenist, der spiller sin helt sorte, enestående skræddersyede barok lut over hele verden!

Titlerne og arten af hans værker har ofte en kristen-mystisk appel, og den musik, han skaber, er simpelthen tidløs.

I 2013 vandt van Wissem Cannes Soundtrack Award ved filmfestival i Cannes for Jim Jarmusch’s “Only Lovers Left Alive”. I december 2017 blev Jozef van Wis-sem inviteret til at udføre madrigalen afbildet i Caravaggios maleri The Lute Player (1596) på Hermitage-museet i Sankt Petersborg.

Maria W Horn er en komponist, der kommer fra det nordlige Sverige, med base i Stockholm siden 2011.

Maria W Horn er interesseret i manipulation af tid og rum gennem lydlige ekstremer – oscillerende mellem minimalistiske strukturer og gennemtrængende kraftelektronik ved hjælp af både digital og analog syntese som samt akustiske instrumenter og audiovisuelle komponenter.