Live Music Odense

JOSEFINE CRONHOLM (SE) (aflyst)

Josefine Cronholm har med sin krystalklare stemme Sveriges bedste bud på en ny Monica Zetterlund!

Cronholm er født i Domsten i Sverige (1971). I 1995 blev hun optaget på det Rytmiske Konservatorium i København, siden har hun boet i Danmark, og lige fra starten var hun betragtet som et stort talent.

Det er en blanding af levende og lys folk og mørk og bevægende kammermusik. Det er musik, der forsøger at indfange dét, der holder os i live uanset hvad. Det er ganske enkelt pokkers smuk jazz med en sangerinde, der synger sindssygt smukt.

Josefine er i selskab med sine musikere; Lisbeth Diers, der igen lader sig høre som den vidunderlige percussionist og trommeslager hun er, Makiko Hirabayashi der viser hvor smukt enkelt og u forceret et piano kan håndteres, Makikko har ligeledes tidligere gæstet mejeriet. Torben Snekkestad behersker elegant alt blæs: saxofoner, klarinetter og trompet og Thommy Andersson føjer sig til rækken af fremragende skandinaviske bassister.