Live Music Odense

BANDS OF TOMORROWS UIMODSTÅELIGE: PARI PENN + CARRIE WHITE (aflyst)

Carrie White: Med forkærlighed for 90’erne og 00’erne, balancerer Carrie White det voldelige og brutale og det fine og ømme. Deres nyeste single Sci-Fi handler om den knurren i hjertet det kan medføre, når man så nemt kan erstattes med sin partners iPhone og hans insta stories. Og med den ærlighed og ægthed frontperson Carmen Tynell leverer i både tekst og sang, bliver man med det samme suget ind i et univers, hvor man bliver tvunget til selv at tage stilling til de små hverdagselementer, som berør os og vores relationer så meget. For behøver pop altid handle om den eneste ene? carrie white beviser, at det nogle gange er de ting vi ikke snakker om, der gør allermest ondt. Og nogle gange de banaler pointer, der rummer den største indsigt.

Pari Penn: Deres musikalske udtryk er den 80’er inspirerede synthesizer pop-lyd. Musikken har en afklaret melankoli over sig. Afslappede grooves og simple melodier, der lader lytteren forsvinde ind i Simon Vestergaard og Mikkel Broch-Lips drømmende univers. Særligt karakteristisk for Pari Penns lyd er Simons lyse og lette vokal, der, når Apartments sidste akkord er slået an, har brændt sig ind i lytterens hukommelse som et særligt minde.