Live Music Odense

GHOST IRIS

SPECIAL GUEST: FEATHER MOUNTAIN

Det københavnske metal band Ghost Iris karriere blev skudt i gang med et brag med den opmærksomhedsvækkende debut Anecdotes of Science & Soul i 2015, og siden er deres popularitet kun vokset. Med udgivelsen af deres tredje album Apple Of Discord, er bandet klar til at stige mod nye højder!

Ghost Iris udgav i februar 2019 deres tredje album Apple Of Discord. Albummet er resultatet af tre års hårdt arbejde, turnéer og arrigskab, og indeholder 10 sange fyldt med intensitet og vrede.

Siden udgivelsen af Apple of Discord har bandet tourneret intensivt i udlandet på support tours med blandt andet Dream Theater, After The Burial og Soen.

Special Guest: Feather Mountain bliver betegnet som værende dragende, atmosfærisk og intenst, og musikanmeldere har sammenlignet bandet med Opeth, Muse, Porcupine Tree, Haken og Tool, og albummet Nidus blev udnævnt til en “2019 Year End Hidden Gem” af det internationale progressive rockmagasin The Prog Mind.

“From the very beginning, ‘Nidus’ introduces us to a whole universe that disturbs the mind and draws something somber out of yourself…” (Metal To Go)