Live Music Odense

Gathering in Jazz – Second Strike (aflyst)

Claus Waidtløw – Tenorsax
Heine Hansen – Piano
Kasper Tagel – Bass
Anders Mogensen – DrumsLink til udgivelsen her: https://GatheringJazz.lnk.to/StrikeGathering in Jazz blev dannet sidste år på initiativ af saxofonisten Claus Waidtløw og trommeslageren Anders Mogensen.Deres første udgivelse, Stardust, har fået en overvældende modtagelse ude i verden og titlerne fra dette album er allerede blevet streamet over 1.500.000 gange på Spotify alene og kvartetten har i øjeblikket over 15.000 månedlige følgere, også på Spotify.Gathering in Jazz ligger sig i kølvandet af det klassiske saxofonkvartet format fra 60´erne, men lyden på Second Strike er nutidig. Samspillet mellem de 4 musikere er sublimt, der tages chancer og musikken fremstår nærværende og levende. Ny, melodisk jazz på højeste niveau.
Line-up:Claus Waidtløw – saxofon: En af vores mest anerkendte saxofonister. Har en række anmelderroste udgivelse bag sig, bl.a. det DMA vindende album Playhouse.Heine Hansen – klaver: Har spillet med alverdens udenlandske og hjemlige jazzstjerner, fra Johnny Griffin til Cæcilie Norby. Modtager af Ben Webster prisen 2016.Kasper Tagel – bas: Spiller bl.a. med Mads Mathias, Six City Stompers og Tiptoe bigband.Anders Mogensen – trommer: Har bl.a. spillet med Jerry Bergonzi Quartet, Walt Weiskopf Quartet og Tim Hagans Quintet. Vandt i 2018 en Juno Award i Canada med bandet The North.List of Tunes:Gathering(Waidtløw)
Old News(Waidtløw)
Diversity(Waidtløw)
I’ve Got It(Waidtløw)
Skies(Waidtløw)
Blue Sunday(Waidtløw)
Blakey(Tagel)