Live Music Odense

jazzværk

I koncertrækken, “JazzVærk”, præsenteres nye og overraskende musikalske møder med danske jazzmusikere!
Nye konstellationer vil se dagens lys, sammensat specielt til lejligheden. Publikum kan forvente musikalske møder, hvor danske jazzmusikere giver improviserede smagsprøver på øjeblikkets muligheder. Alle antenner er ude, når de ferme musikere afsøger musikkens hjørner og grænselande. Konceptet præsenterer cremen af dansk jazz – fra hele landet, inklusiv lokalmiljøet, og på tværs af generationer. Bliv rørt, blæst bagover og få en oplevelse du ikke vidste, du manglede! Alt for kun 30 / 50 kr.

Lidt om musikerne:
Matthias Flemming Petri er en dansk bassist som er født i Sønderborg i 1991, hvor han også er opvokset. Matthias Petri begyndte at spille kontrabas som 13-årig efter at have set et afsnit af Sigurd og Symfoniorkesteret, som handlede om kontrabassen. Efter sin gymnasieuddannelse flyttede Matthias til København, hvor han tog sin bachelor på Rytmisk Musikkonservatorium i 2013 og rejste derefter til New York og tog sin kandidat i 2014 – 2016 på Manhattan School of Music. Matthias har samarbejdet med mange prominente musikere og er fast medlem af talrige anerkendte grupper. Desuden er Matthias Petri pladeaktuel med sin debutplade PRISM.
Andreas Svendsen er pt. en af de mest eftertragtede trommeslagere på den europæiske jazzscene, hvor han turnerer med mange forskellige internationale topnavne! Andreas, født ind i en musikalsk familie i 1989, begyndte at spille trommer som 3-årig og udviklede hurtigt en stærk passion for musik. Han tog sin Bachelor i Musik fra Rytmisk Musikkonservatorium i 2013, hvorefter han flyttede til New York City for at studere på den prestigefyldte skole, Manhattan School of Music, hvorfra han dimitterede som Master of Music i 2016.
Efter næsten fire år i New York City har Andreas skabt sig et unikt netværk af musikere og kunstnere og udviklet stærke samarbejder, der har bragt ham verden rundt som trommeslager for prominente musikere, såsom Eric Reed, Jeremy Pelt, Ronnie Cuber, Wycliffe Gordon og Danny Grissett. På dansk grund har Andreas spillet med bl.a. Jacob Fischer, Nikolaj Bentzon, DR Big Band, Sinne Eeg, Mads Mathias, CPH Phil, Tomas Franck og mange andre.
Gennem årene har Andreas studeret hos mange af verdens største jazztrommeslagere, bl.a. Ed Thigpen, Kenny Washington, Gregory Hutchinson, Bill Stewart og Rodney Green.Casper Christensen er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium som bachelor og kandidat i guitar og komposition og har to udgivelser bag sig i eget navn: Ep’en “Montezuma” med Casper Christensen Quintet og albummet “Portrait of a Day” med Casper Christensen Group. Casper er bosiddende i Odense og en stor drivkraft og kapacitet på den lokale som nationale jazzscene.

Andreas Bøttiger er saxofonist og komponist, bosiddende i Odense. Han er uddannet fra det Fynske Musikkonservatorium, og har de sidste fire år været vært for jazz jamen på Studenterhuset i Odense. Han har indspillet med adskillige orkestre, bl.a. Jesper Hertz 4, Lagoon at Noon, Nordstrand og Entropy. Er desuden aktiv i Odense Saxofonkvartet og Andreas Bøttiger/Casper Christensen Duo. Modtager af prisen ”Årets Fynske Jazzmusiker 2016”