Live Music Odense

FREDAGSBAR LIVE: TOMAS HØFFDING

Tomas Høffding er sangskriver, sanger og bassist i det internationale succesorkester WhoMadeWho. Med et musikerliv præget af massive udlandsturneer og kæmpe fester har han med årene følt sig kaldet til at skabe sange ved siden af WhoMadeWho – sange som har fokus på det nære, intime og personlige.

Ud af det kommer hans debut-soloalbum på dansk. Han har endnu kun sluppet tre singler, “Kaster at det jeg var ind i bålet”, “Darupvej 109 (Et liv hvor alt kan og vil ske)” og “Sommerfugl Bombeskjul”. Med rigtig god modtagelse. Musikken trækker naturligt på hans oplevelser i klubland, men lyden er mere organisk og intim end vi er vant til fra Tomas Høffdings side.

“Det er sange om mit og jeres liv. Sange man kan danse eller chille til, alt efter humøret. Jeg drømmer om, at I vil høre dem i bilen, på løbeturen, i sofaen, mens I hænger ud med jeres venner. Jeg glæder mig til at spille dem live i en helt anden setting end de kæmpe dansefester WhoMadeWho-koncerterne er. De er fantastiske, men jeg glæder mig til at turnere herhjemme og synge sange med tekster, som folk umiddelbart forstår – og forhåbentlig kan relatere til”. Det er en vigtig og peronlig udgivelse for mig og jeg er vanvittig spændt på, hvordan det bliver taget i mod. ”