Live Music Odense

PLEKTER METAL TOUR (aflyst)

PLEKTER METAL TOUR!

Fri entré!

Bered dig på en hæsblæsende aften – 3 eksplosive metal bands fra den danske undergrund er nemlig klar på at vælte dig omkuld til januar! 
Du kan opleve Arsenic AddictDeadnate & Persecutor!  
   
 
Arsenic Addict
Arsenic Addict spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab. 
Arsenic Addict er et solidt live-band, der har gjort nætterne utrygge rundt om i landet, bl.a. til Wacken Metal Battle 2019, Understrøm, Skrækfest og CC Hegn. Sidste år udkom debutalbummet ’Deviant Perception of Death’ med Lasse Ballades klamme hænder på knapperne, og flere uhyrligheder er på vej. 
 
Links: https://www.facebook.com/ArsenicAddict/ 
https://www.youtube.com/watch?v=yOyAUgRJEzI 
 
Deadnate:  
DEADNATE er et helt ungt og hårdtslående firkløver på den danske metalscene. Bandet er blevet aktuelt med deres første udgivelse ‘Concrete Flood’ fra november 2018. ‘Conrete Flood’ har modtaget meget ros fra toneangivende medier som Devilution og Heavymetal.dk. 
DEADNATEs lyd er bombastisk, progressiv og indeholder mange skæve og u forventelige elementer, der hele tiden overrasker og fastholder lytteren. 
Det er gået stærkt for det unge band siden deres udgivelse, de har allerede formået at spille på UHØRT festival og har spillet med nogle af de største bands på den danske metalscene såsom BAEST, MØL og Bersærk. Og er blevet udråbt til ‘Årets danske håb 2018’ af Heavymetal.dk. 
 
Links: https://www.facebook.com/Deadnate/ 
https://www.youtube.com/watch?v=_6B81FVF3BI 
 
Persecutor

De hårdtslående thrashmetal drenge fra Persecutor er klar til at sparke jeres døre ind. Der er fuld smæk på Persecutor. Det ses både i deres dedikation til at hylde oldschool thrashmetal, men også i deres dedikation til sig selv som band og deres live performance.  

Persecutor, der med rødder tilbage til 2012 og en håndfuld udskiftninger af bandmedlemmer, kunne endelig smide deres debutalbum på gaden i efteråret 2019. Debuten blev positivt modtaget af flere danske anmeldere heriblandt Heavymetal.dk som med følgende ord kvitterede 8/10 solide kranier: 

“Fra første gennemlytning af debutskiven Rebirth er man som lytter holdt i et jerngreb, og det er ikke en skive, man glemmer lige foreløbigt. Magen til potent dansk old school thrash skal man nemlig lede længe efter.” 

Links: https://www.facebook.com/PersecutorDK