Live Music Odense

TESTING GROUND – FEAT. NIKOLAJ HESS

Testing Ground sammensætter konservatorietstuderende med professionelle musikere. Projektets hensigt er at øge niveauet hos de studerende, samt skabe unikke koncertoplevelser.

Hver koncert vil præsentere en ny solist, som udvælger repertoiret. Solisten vil blive akkompagneret af et stærkt hold af konservatorietstuderende!

Denne gang med: Nikolaj Hess

Pianisten Nikolaj Hess er en af de mest prominente og anerkendte jazzmusikere i landet. Han er massivt til stede på både den europæiske og amerikanske jazzscene, hvor han har arbejdet og indspillet med navne som Lee Konitz, Benny Golson, Jeff Ballard, Ben Monder, Fela Kuti, Palle Mikkelborg og mange, mange flere.

Nikolaj Hess’ spillestil tager sit afsæt i både jazzen og den europæiske musiktradition. Dertil kommer en stærk indflydelse fra både nordisk såvel som afrikansk musik. Han formår at sammenflette disse forskelligartede udtryk i en helt unik lyd på klaveret.

Denne aften kan Hess opleves i trioformat med en rytmegruppe bestående af to unge studerende fra Syddansk Musikkonservatorium.

Nikolaj Hess – Klaver

William Mannerland – Kontrabas

Karl Seyer-Hansen – Trommer