Live Music Odense

dexter jam

Husorkesteret i aften består udelukkende af musikere fra O’ense. De har spillet mere end 10.000 koncerter tilsammen. Har spillet/spiller og turneret med et hav af  danske og internationale kunstnere!

Der namedroppes:  Burhan G – Joey Moe – Rasmus Seebach – Ida Corr – Søs Fenger – Back To Back – Tøsedrengene – Wafande – Djämes Braun – Shaka Loveless – Jokeren – L.I.G.A – Barbara Moleko – Østkysthustlers – Blues Brother Souvenir Show – Sanne Salomonsen – Peter A. G. – Dario – Peter Belli – Michael Falch – Smukke Møller – Jakob Sveistrup – Bobo Moreno – Odense Symfoniorkester – Tip Toe Big Band – Dicte – Julie Berthelsen – Anna David – Tue West – Thomas Holmen – Poul Young  – Johnny Logan – Michael W Smith – The Temptations – Monique – Blue Foundation – Zididada – Infernal mfl.

Sang/keys: Søren Okholm

Bas: Jesper Van

Trommer: Nikolaj Bundvig

Sax: Guy Moscoso

Guitar (Left wing): Christian Warburg

Guitar (Right wing): Jens Vestermark