Live Music Odense

Songbook Trio (aflyst)

Velkommen til en unik aften PåTaget!
Trioen udfolder sig både som gruppekoncept, og en hyldest af ren kærlighed til Billie Holiday´s musikalske univers.

Cesar Joaniquet, der født i Barcelona, er en vigtig ny stemme på den improvisatoriske jazzscene. Han optræder over hele Europa i forskellige grupper og ad hoc formationer. Forankret i jazz traditionen, skaber han musik, der er fuld af nutidige påvirkninger, hvilket resulterer i en lyd, der er lyrisk, til tider orkestral, men frem for alt komteporær.
Trommeslager Kasper Tom har i løbet af de sidste par år slået sit navn fast på den europæiske impro-/advantgarde-scene, ikke mindst som leder af grupperne Kasper Tom/Jacob Anderskov, FUSK og Kasper Tom 5, men også som sideman i andre projekter med musikere som Alexander von Schlippenbach, Axel Dörner og Mads la Cour.
Fra en pygmæ-landsby i Cameroun til solist i operaen i Montpellier, er den franske kontrabassist Brice Soniano bredt favnende, og med ørerne i bl.a. den folkloristiske verdensmusik, barokken og jazzen er han i dag etableret på den moderne jazz- og improvisationsscene i fortrinsvis Belgien og Frankrig.

Trioen spiller musik fuld af improvisationer og sange, der hele tiden er båret af kærligheden til den gode melodi.
De 3 musikere mødtes for 5 år siden i Aarhus og har siden udforsket “den amerikanske sangbog”, bl.a. på debutudgivelsen “Songbook”, hvor de fortolker numre som tidligere er sunget af Billie Holiday.

Dørene åbner kl 20
Koncerten starter kl 21
Prisen for denne supreme jazzaften i Billies navn er en masse trappetrin(!) og 60 kr i døren.