Live Music Odense

ELEVATORFØRER (aflyst)

I 2019 udgav det 8-mand store syrerockband Elevatorfører deres femte anmelderroste album ’Jeg er kommet for at slå tiden ihjel’. I den forbindelse lagde bandet for første gang vejen forbi Posten og fyrede en både veloplagt og medrivende koncert af. Nu er de tilbage!

Elevatorfører balancerer den psykedeliske rock mellem en vild og løssluppen energi, syng-med tekster og catchy melodier. Musikken lever sit eget boblende liv i Elevatorfører og den synges på dansk. Udspændt mellem messende hymner og desperate opråb inviteres publikum ind i et særegent og syret univers, hvor der er plads til både at grine og blive rørt.
Bandet er kendt for deres levende spilleglæde og afvæbnende kontakt til publikum. Til vinterens koncert på Posten bliver der afprøvet nye sange fra en kommende studieplade, alt imens der også bliver fyret op for publikumsfavoritter fra bandets bagkatalog. Se frem til en aften med både vild, poetisk og flippet rockmusik!