Live Music Odense

Julekoncert med Rasmus Lyberth

Rasmus Lyberth holder sin årlige julekoncert i Nordatlantisk Hus. En koncert med garanti for en stor musikalsk oplevelse og ægte grønlandsk julestemning.

Rasmus Lyberth er kendt for sin store stemme, sin melodiske musik og sin medrivende optræden på scenen. Med sin lange karriere har Rasmus Lyberth et langt bagkatalog men er stadig aktiv. Sidste år udgav han CD’en “Inuunerup oqarfigaanga / Livet skal leves på ny”, der er indstillet til Nordisk råds musikpris.

Julekoncerten med Rasmus Lyberth er fast tradition i Nordatlantisk Hus, og i år er ingen undtagelse, men på grund af Covid-19 har vi i år kun et begrænset antal billetter til salg.

Koncerten vil blive afholdt efter de gældende retningslinjer. Vi holder hele tiden øje med eventuelle ændringer, og ved aflysning refunderes billetterne.Rasmus Lyberth har sit hold af dygtige musikkere med sig på scenen. Koncerten byder på både nye og kendte numre, og der er også plads til et par grønlandske julesange.

Vi gør opmærksom på, at alle koncertgæster skal medbringe mundbind til koncerten. Du skal bære mundbind, når du går ind til koncerten, står op eller forlader lokalet. Når du har taget en siddeplads, kan mundbindet fjernes.Gæster, der kommer til koncerten sammen som en gruppe, må gerne sidde side om side, men der skal være en ledig stol mellem grupper, der ikke ankommer sammen. På den måde kan vi sikre god afstand.

BILLETPRIS:
STANDARD: 250. – KR.
STUDERENDE: 200. – KR.