Live Music Odense

OKHOLM ALLSTARS XMAS (livestreames)

Okholm Xmas Allstars…

…hygger om publikum med klassiske amerikanske og danske julesange i råswingende arrangementer. Hør eller genhør charmerende og groovy udgaver af Winter Wonderland, White Christmas, The Christmas Song, Rockin’ Around The Christmas Tree, Silent Night, Let It Snow, Temaet fra Jullerup Færgeby, Vinterby Øster, Driving Home For Christmas og mange flere.

Okholm & Xmas Allstars  – består af lutter kendte navne på den danske musikscene: ud over sangeren Søren Okholm (kendt fra bl.a. Stjerne for en aften og en succesrig solokarriere) er det saxofonisten Morten Øberg, guitaristen Morten Nordal, bassistenBo Gryholt, trommeslageren Kristian Karottki. Allesammen rutinerede musikere, som spiller med hinanden i forskellige konstellationer – men som nu finder fælles fodslag i Okholm Xmas Allstars.

Ud over julesangene består repertoiret af et varieret udvalg af gode uopslidelige jazz- og soulklassikere af Stevie Wonder, James Taylor, Marvin Gaye og andre – i hårdt swingende arrangementer.