Live Music Odense

Anders Blichfeldt intimkoncert

Oplev altid nærværende Anders Blichfeldt med hans charmerende optræden, når han kommer forbi Odense og giver intimkoncert i Odeon, lige ved siden af Comwell H.C. Andersen i Odense.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum, når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver, der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også denne gang, for Anders elsker at underholde os og sætter altid sin egen person forrest, når det skal gå ud over nogen. Humoristisk, nærværende og super musikalsk. Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis’ band, om Toppen af Poppen, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig er TV vært på TV2 Charlie, og stadig har mod på nye eventyr.

I opholdet her med intimkoncert med Anders Blichfeldt byder vi på aperitif, lækker juleinspireret tapasmenu sammensat af vores køkkenchef, vinmenu til middagen, efterfulgt af intimkoncert med Anders Blichfeldt. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter.

Koncertopholdet er på Comwell H. C. Andersen Odense fredag den 11. december 2020, med velkomstdrink kl. 18.00.

Pris: Koncertophold fra kr. 1.399,- pr. person i delt dobbeltværelse.

Ankommer du med bil kan du tilkøbe parkering for kr. 50,- pr. døgn i receptionen.

Værd at vide om koncertpakken:
Der er et begrænset antal pladser til salg. Der er et begrænset antal pladser til salg. Du kan ikke vælge pladser til koncerten. Du får tildelt en plads på dagen.

Koncertpakken betales ved booking og kan ikke annulleres. Der kan ikke benyttes gavekort eller club-point som betaling for dette ophold.

Ved en evt. aflysning på baggrund af COVID-19 restriktioner fremsat af myndighederne, vil du naturligvis få dine penge retur.

Forholdsregler ift. coronavirus: 

Det er vores vigtigste opgave at give vores gæster en god, tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger naturligvis alle gældende regler og retningslinier fra sundhedsmyndighederne ift. forebyggelse af corona-virus. Det indebærer bl.a. indretning af lokale ift. bord-/stoleopstilling og afstand mellem gæster, tilgængelighed af hånddesinfektion, styring af ind- og udgang til middag og koncert samt styring af antal gæster i vores lokaler. 

Middagen bliver serveret ved frontvendte borde i salen inden intimkoncerten.

Du er altid velkommen til at kontakte hotellet og høre nærmere, hvis du har specifikke spørgsmål til dette.