Live Music Odense

WALTER TROUT (US) (aflyst)

Amerikanske Walter Trout giver koncert på Posten. Med sig har han det danske, internationalt anerkendte band Blindstone

Sidst, jeg stod på en scene, var den 11. marts. Jeg er så klar!

Ordene kommer fra den amerikanske blueslegende, den dansk-gifte guitarist Walter Trout. Og de ord er ikke til at misforstå.

Manden, der startede med at skabe sig et navn på øverste hylde i de tre år, han var med i Canned Heat og umiddelbart herefter fyldte skoene ud efter Peter Green og Eric Clapton i John Mayall’s Bluesbreakers, inden han skabte sig sin egen solokarriere, savner sit publikum.

69-årige Walter Trout har opholdt sig i frivillig landflygtighed ved Vesterhavet siden midt i juli, i sit og hustru Maries sommerhus i Nørre Vorupør, der ligger mellem Thyborøn og Hanstholm.
Coronakrisen drev Marie og Walter Trout fra deres egen kyst i Huntington Beach syd for Los Angeles og til mere tryghed og sikkerhed ved de stejle skrænter ved Vesterhavet. På behørig afstand fra det store coronakaos i USA.

I sommerhuset ved Vesterhavet lever ægteparret Trout, afskåret fra den amerikanske del af familien, som tæller sønnerne Dylan og Mike. Men tæt på den ældste søn, Jon, der studerer på Musikkonservatoriet i Aalborg.

I Nørre Vorupør lever Walter Trout også afskåret fra sit band. Den manglende faste kontakt med bandet sker på noget nær det værst tænkelige tidspunkt. Trout har netop udgivet et nyt album, det fremragende og anmelderroste ’Ordinary Madness’, som han ikke kan følge op på, som han plejer, når han udgiver plader. Det klør i ham for at komme til at optræde med de nye numre. Ja, i det hele taget klør det i ham for at komme til at optræde.

Det sker heldigvis nu.