Live Music Odense

rangleklods

Der er nye toner fra Rangleklods og et par eksklusive efterårskoncerter i vente – DanceLikaMonkey har sørget for, at en af dem kommer til DIG i Odense med garanti fra Rangleklods om, at det bliver både intenst, ærligt og opløftende til koncerten i Frølageret, hvor vi sammen skal gå balancegangen mellem lys og mørke, orden og kaos.

For første gang i fem år kom der nye toner fra Rangleklods den 15. maj – og det er blot det første vi hører fra ham i år! Singlen ”Never Lie” strøg direkte ind som P3’s Uundgåelige, på Ugens Top Tracks hos Soundvenue og i vores ører og musikhjerter, der nu glæder sig endnu mere til hans kommende EP og DanceLikaMonkey-koncerten i november.

”Never Lie” sætter ild til en nostalgisk længsel efter sommer, solskin og lange, sorgløse nætter med sit varme guitar-hook. Det er en ærlig refleksion over Esben selv:

”Jeg er helt klart en udfordring at være sammen med – til tider,” fortæller Esben med et smil og fortsætter: ”Never Lie er en refleksion over min til tider udsvævende livsstil og underlige vekslen mellem at være enormt eventyrlysten og ekstremt introvert.”

Med det nye nummer lover Rangleklods (Esben Andersen) os noget, vi har ventet på med længsel: Rangleklods er ikke bare tilbage, han er tilbage for at blive!

“At gå ind Ranglesklods’ musikalske univers igen, har virkelig været som at vende hjem. Jeg følger mine musikalske instinkter 100% og giver mig hen til hver eneste tone i sangene. Rangleklods er på ingen måde bare tilbage i 2020, men er her for at blive, og jeg kan næsten ikke vente på at komme i gang.”

Rangleklods har altid haft ry for sine intense og opløftende elektroniske koncerter, hvor bassen rammer lige i brystkassen og vokalen croones helt ud over scenekanten. Den 26. november indtager Esben Andersens igen scenen i Frølageret med fuld kontrol over sine elektroniske instrumenter og håndspillede maskiner, der forenes i Rangleklods’ unikke rum mellem natsort klubmusik og solbelyst pop.

Den nye single og den kommende EP bliver det første nye musik fra Rangleklods siden det anmelderroste album ”Straitjacket” fra 2015. Siden har Rangleklods været stille til fordel for Blondage (Pernille Smith-Sivertsen og tidl. Esben Andersen), men i september 2019 gik parret professionelt hver for sig – og Rangleklods genopstod.

Koncerten arrangeres af DanceLikaMonkey og Kulturmaskinen.