Live Music Odense

fribytterdrømme

Aftenene byder på to set med de bedste sange fra det omfattende bagkatalog. Dette kommer ovenpå efterårets store Danmarksturné og deres anmelderroste album ‘Skin’.

Der er lagt op til en helt speciel aften, når Fribytterdrømme holder koncert i Kulturmaskinen april 2020. Hvilke sange fra deres 5 års virke, den to timer lange koncert kommer til at indeholde, bliver offentliggjort løbende. Publikum kan bl.a. forvente sange på setlisten, som de ikke har hørt live i lang tid. Hvad koncerten i 2020 ellers byder på af overraskelser må publikum vente med at se til selve aftenen.

I efteråret 2019 udgav Fribytterdrømme deres tredje album ’Skin’. Stilen er stadig psykedelisk, om end årtiet har ændret sig fra 70’erne til 90’erne, hvor især Manchesters klubscene deromkring har været inspirationskilde. Fribytterdrømme er gået fra det svajende og rockende til det mere dansende og ekstatiske