Live Music Odense

Betty Bass / Camelo / Soon

DANCELIKAMONKEY ANBEFALER…

nogle af dansk musiks mest lovende, nyere artister til en fænomenal tripelkoncert i Frølageret. Hvis du også synes, at der er noget særligt over, at opleve en kunstner i en mere intim setting inden de stikker helt af og din P4-lyttende nabo også kender dem, har du chancen nu! Så… er du klar til aftenens lineup? Live på scenen har vi nemlig: Betty Bass, Camelo og Soon!

Og det er ikke kun dig, DanceLikaMonkey og Kulturmaskinen, der har lagt mærke til de tre artister og deres lyd; P3 Upcoming, Bands of Tomorrow, Soundvenue m.fl. har alle øjnene på artisterne. Alle tre kunstnere præsenterer ny musik i løbet af 2020 med deres egne bud på, hvor dansk soul, R&B og pop skal hen. Du får en smag af morgendagens lyd live den 21. november, når DanceLikaMonkey anbefaler:

Betty Bass

Med million-streams på Spotify, tilstedeværelse på den officielle Airplay Top-20 liste, flere B-rotationer og udvalgt artist på P3 Upcoming ligner hun en succes. Og det er da heller ikke tilfældigt. Med sin uovertrufne teknik, varme luftige tone, laid back rytmik og internationale klang lægger Betty sig nemlig helt i front på den danske soul-scene. Blandt hendes singler finder du hittet ”Sideways”, der lover godt for debutalbummet, der er lige rundt om hjørnet.

Hun har allerede været support for flere kunstnere, enten som korsanger for Jada eller fx warm-up for Jamelia Woods. Nu tager hun på sin egen tour i samarbejde med PDH Music. Betty kan mærkes, når nu står på scenen. Historierne bliver ægte, hendes klang er fantastisk. Hun er på samme tid vedkommende, varm og kærlig, men også dragende med en lille, underliggende smerte. Hendes afrikanske rødder er en vigtig del af hendes selvforståelse, og det er derfor helt naturligt, at det er i soul’en, at Betty finder sit univers.

Camelo

En barndom uden opmærksomhed eller forståelse for forskelligheder – det er hvad soloprojektet Camelo sætter fokus på. Bag navnet står sanger og sangskriver Mike Wind; en ny stærk spiller på den nordiske pop/rock-scene med en opfordring til unge, såvel som gamle, om at embrace sine særligheder og ikke lade sig underkaste samfundets normkasser. I mangel på et forbillede i sin egen opvækst, har Mike nu skabt et talerør, hvor der skal være plads til alle. Rejsen mod skabelsen fa Camelo tog ham hele vejen til New York i 2018, hvor han også for første gang oplevede international efterspørgsel.

Lydsiden inviterer lytteren på en rejse i melankoli, drømme og spontanitet, der udfolder sig i et eksperimenterende og nysgerrigt kosmos med skarpe popmelodier og elektroniske elementer, der bærer præg af Mikes opvækst i 90’erne med britpoppens energiske magtdemonstrationer.

Soon

Lyden er et mix af R&B, pop og elektroniske beats farvet af den bølge af edgy pop som skyller ind over Skandinavien i disse år. Bag Soon står den soul-influerede pop-duo Andreas Wilson (producer) og August Fogh (sanger).

Gennem duoens ambitiøse men ydmyge tilgang og hver deres musikalske evner, har de fundet deres fælles kernelyd. Deres inderlige og dragende sangskrivning drives frem af de karakteristiske og pulsernede produktioner og sender lytteren mod både sene nætter og eftertænksomme dage.

Soon udgav deres første single ”With You” i maj 2019 og har kørt derud af lige siden med blandt andet udgivelsen af deres anmelderroste debut-EP ”Red // Blue”, som opvarmere for Phlake i Royal Arena og to yderligere singler i 2020: ”18” og ”Bad Rituals”.