Live Music Odense

dexter jam

FEAT. DITLEV ULRIKSEN

Dexter Jam er en musikalsk legestue for byens musikere, hvor genrer krydses og blandes i løbet af aftenen. Scenen er åben, og fællesnævneren for det hele er spilleglæden og den uhøjtidelige stemning og atmosfære, som Dexter tilbyder. – Alle genrer er velkommen!

Jamvært: Ditlev ulriksen

Har siden starten af sin profesionelle karriere i 1992 optrådt i ind og udland, udgivet 10 albums med egne sange, været GRAMMY nomineret, modtaget guldplader, sunget kor for bl.a. Michael Falch, Big fat snake og Hotel Hunger, sparket røv med Casper Christensen og TÆSKEHOLDET i 90’erne og sunget julen ind med L.O.C., Jokeren og drengene fra radioprogrammet MONKEYBUSINESS på KÆRE JULEMAAYN. Det er blevet til 2 gange medvirken i DMGP som solist og flere medvirkender i TV programmer som HIT MED SANGEN, ALL TOGETHER NOW mfl.

I 1999 tog han, sammen med INNOCENT BLOOD, landet med storm med soundtracket til filmen KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK inkl. mega hittet DEN FØRSTE GANG. Det blev også til en medvirken i den succesfulde musicalversion af filmen i 2018, der blev set af over 90.000 mennesker.

i øjeblikket fejrer Ditlev udgivelsen af 4. Album med det prisvindende band SHOTGUN REVOLUTION og til foråret 2021 står den på medvirken i musical’en MIDT OM NATTEN, som blev afbrudt af COVID 19 i marts måned. Til hverdag underviser Ditlev i sang på bl.a. COMPLETE VOCAL INSTITUTE i København og MUSICSCOOL i Roskilde og der bliver også tid til at dubbe tegnefilm og lave speaks til reklamefilm. I aften står han på scenen på DEXTER og synger for til aftenens jam.–På scenen er der allerede udstyr til rådighed i form af trommesæt, flygel, hammondorgel, bas- og guitarforstærker samt mikrofoner til sang og blæseinstrumenter. Medbring dit eget instrument og skriv dig på listen til at komme på scenen, så skal du nok få lov at lege med.Musikken starter klokken 20:00. Jam’en åbnes af et husband, som sørger for, at hver jam kommer godt fra land, og at der altid er nogle at spille med i løbet af aftenen.Der er fri entré hele aftenen – så kan alle være med.