Live Music Odense

MASTER OF PUPPETs (aflyst)

Der er flere ting som er helt nødvendige for at det bliver en rigtig jul: julemænd, juletræer, julegaver, julemad….og selvfølgelig Master of Puppets´ julekoncert 2.juledag. I år er særlig på grund af Covid-19, men det skal ikke sætte en stopper for at høre Metallica i juledagene.

Derfor afholder Master of Puppets denne jul en helt særlig koncert på Kansas City: en intim Metallica-koncert….Intimetallica night!

Koncerten bliver for et begrænset antal siddende tilhørere, med bandet som midtpunkt væk fra scenen, midt på gulvet blandt publikum, hvor Metallicas musik nyfortolkes i akustiske og anderledes versioner. Intensiteten, nerven og originaliteten som er kendetegnende for det legendariske band, vil stadig være den bærende drivkraft, men musikken vil blive tilrettet de meget intime rammer som aftenen vil byde på. Metallicas bagkatalog er stort og varieret, og koncerten vil derfor spænde over hele bandets karriere.

Skynd dig at anskaffe billet til en helt unik koncertoplevelse på Kansas City, hvor Metallicas musik bliver fremført på en måde du ikke har hørt den før.