Live Music Odense

JACOB BELLENS

Sanger og sangskriver Jacob Bellens udgiver mini-EP’en “Swim Lesson”!

Jacob Bellens har altid været kendt for sine dybe og reflekterende tekster, hans karakteristiske og iørefaldende vokal kombineret med moderne pop-produktioner, der tør lege med forskellige genrer. De to nye singler ”Can’t Shazam It” og ”Scarlet Letter” fra mini-EP’en, er to atmosfæriske pop-melodier præget af autotune, 808s trommer og reflekterende lyrik.

Senest Bellens udgav musik var ”Love is Robotic” i sommer, der var med til at vise en nye musikalsk vej, sangeren er gået de senere år, hvor han laver alternativ popmusik på sin helt egen måde. Singlen er den første siden hans fjerde album ”Trail of Intuition”, fra 2018.

Til koncerterne kan publikum glæde sig til at opleve det store bagkatalog, Jacob Bellens råder over. Han spiller en række udvalgte sange fra sin lange karriere samt give en forsmag på nyt uprøvet materiale. Jacob Bellens glæder sig utrolig meget til koncerterne og udtaler:

”Jeg glæder mig virkelig meget til at komme ud og spille, da mit fokus de sidste par år har ligget mere i studiet og den kreative process med at skrive og indspille. Koncerterne ser jeg mere og mere som et sted, hvor jeg kan samle de mange forskellige musikalske retninger og udtryk, jeg ikke kan lade være med at undersøge i studiet. I det hele taget er jeg bare ret spændt og ser virkelig frem til at indgå i den relation med publikum igen, det er mit vindue til dem, der lytter, og det betyder meget for mig. Især de senere par år har jeg virkelig haft lyst til at eksperimentere med min egen tilgang til at give koncerter og har det virkelig sjovt med det. Håber I kommer allesammen!”