Live Music Odense

ILTER præsenterer: Tvivler, Rot Away, Kollapse (udsolgt)

Da både vores ILTER festival 2020 og vores endagsfestival i samarbejde med Generator og Barsk Agency gik i vasken, så laver vi denne lille aften på Momentum Musik.

Line up:

Tvivler:EGO er titlen på Tvivlers debutalbum der udkom 3 april 2020.
Albummet er opfølgeren på en trilogi af 7“er EP’er ved navn Negativ Psykologi #1-3; et navn der går igen på Tvivlers eget pladeselskab Negativ Psykologi Records.
EGO er en plade om mod og trods. Det er en plade om forhold og selvforhold, om knuder og indre uhyrligheder. Det er sange i det neoliberale København, sange fra det senmoderne liv, sange om indersiden af kapitalisme, om at holde ved uden at holde fast. Det er sange om at generobre livet fra håbløsheden. Det er en plade om at ville; om at forpligte sig på det, der er vigtigt.Pladens femten sange bevæger sig fra lige på og hård hardcore punk henover ambiente droner til støjet rock: tromme, bas, guitar, stemme. Hver sang er skåret ind til kernen; det er ren maksimalisme. Det er både en hyldest til punk i sin reneste form og et spark i røven til den dogmatisme, der ofte ledsager den.

Lyt til EGO her: https://tvivler.bandcamp.com/

ROT AWAY:
ROT AWAY er et helt nyt tag på den danske metal-og hardcore scene. Deres lyd kan beskrives som metal, kombineret med den skandinaviske “Blackend” Hardcore, der har floreret de sidste par år, med navne som Grieved, Hexis, No Omega, Svalbard, Totem Skin mm.
Trods ROT AWAYs korte levetid, har de erfarne medlemmer været en del af den københavnske musikscene i mange år. Med tidligere medlemmer fra Scarred By Beauty, Hexis, Evra, Northern Blues, er der lagt op til hårdtslående og intime koncerter.
I slut juli gik de i studiet for at indspille deres første album, som forventes at udkomme primo 2021. Lyt: https://rotaway.bandcamp.com/

Kollapse:
Kollapse har brugt de seneste år på at bryde gamle mure og vaner ned for med friskt blod at tegne nye rammer op. Det soniske territorium, som bandet tegner, har referencer til bl.a. Neurosis, Unsane og Isis. Disse referencer filtreres igennem en sigte af et finmasket net, som kunne være vævet af Joy Division. Med andre ord er vi ude i en post-hardcore der saver scenen midt over.Kollapse går snart i studiet for at indspille nyt materiale. Igen vil dette være med kyndige øre og næver af Jacob Bredahl.Lyt her: https://kollapse.bandcamp.com/Aftenens program:Døre kl. 19.Kollapse kl. 20ROT AWAY kl. 21Tvivler kl. 22Da vi ikke må slutte alt for sent opfordrer vi alle til at komme i god tid, da det kan ske, at nogle bands går tidligere på.