Live Music Odense

tirsdag

TIRSDAG er en odenseansk duo, der består af singer-songwriterne Jonathan Christensen og Bjarne Dammsbo!

Samarbejdet opstod under corona-lockdownen i foråret 2020, da duoen, uden nogensinde at have spillet sammen før, pludselig besluttede sig for at skrive og indspille en ny sang hver uge. Det afstedkom tolv umiddelbare sange, der hver især er stillbilleder fra en ombrydningstid, hvor også Jonathans og Bjarnes privatliv var præget af omvæltninger, utryghed, refleksioner og selvsmagerier – og pludselige møder med overvældende kærlighed. Disse sange udgør tilsammen albummet SPILLEFUGL, der frigives i forbindelse med koncerten.

TIRSDAG spiller nærværende og melodiske sange, snapshots fra livet midt i trediverne, hvor parcelhusene lader vente på sig, men vinen til gengæld ofte er inden for rækkevidde – og udtrykker presserende tanker over godt og grundigt levede liv.