Live Music Odense

TESTING GROUND

Testing Ground sammensætter konservatorietstuderende med professionelle musikere. Projektets hensigt er at øge niveauet hos de studerende, samt skabe unikke koncertoplevelser.

Hver koncert vil præsentere en ny solist, som udvælger repertoiret. Solisten vil blive akkompagneret af et stærkt hold af konservatorietstuderende!

Denne gang med: Jakob Sørensen

Jakob Sørensen er en dansk trompetist og komponist med base i København. Efter endt uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus og Jazz-Institut Berlin har Jakob udgivet flere plader i eget navn og blev i 2017 tildelt en DMA-pris som årets nye danske jazznavn. Kendetegnende for de mange udgivelser er lyriske og klangfulde melodier – ofte inspireret af den nordiske lyd der både kan være skrøbelig og kraftfuld. På Jakobs seneste udspil Cirkel er den rene lyd krydret med elektroniske effekter og lyde, hvilket giver en mere moderne klang.

Denne aften kan Jakob Sørensen opleves med tidligere og nuværende studerende fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense, der alle deler en kærlighed til åben og ærlig musik.

Jakob Sørensen – trompet

Jacob Djursaa – guitar

Samuel Kiel – bas

Nikolaj Bangsgaard – trommer