Live Music Odense

Blue Monday Blues Jam (aflyst)

Månedens gæstesolist er Thorbjørn Risager!

Thorbjørn Risager behøver næppe nogen nærmere præsentation, som en af Danmarks travleste blues musiker. Med sit band Thorbjørn Risager & The Black Tornado har han turneret Danmark og Europa tyndt og spillet over 1.000 koncerter for fulde huse med sit rå stemme og intensitet i sit guitarspil.

Thorbjørn har også tidligere fyldt Dexter til bristepunktet til Blue Monday Blues Jam, hvilket vi glæder os til igen.

Blue Monday Blues Jam bandet står klar med trommer, bas, guitar og tangenter men afløses hellere end gerne af de fremmødte musikere. Tag dit instrument med, skriv dig på listen og kom med op på scenen og spil med.

Musikhuset Dexter åbner kl. 15.00 med servering af kolde og varme drikke. Dørene ind til scenen åbnes kl. 19.00, hvor musikken starter kl. 20.00.

Fri entré hele aftenen – så kan alle være med ?