Live Music Odense

Ben Miller Band(US)

Ben Miller Band blev dannet i Joplin, Missouri i 2005 og spiller blanding af blues, country og folk!Ben Miller, Scott Leeper, Mitch Twombley har siden udgivet 5 albummer, heriblandt “Heavy Load“, “Any Way, Shape or Form” og senest “Choke Cherry Tree” fra 2018. Desuden har bandet skrevet en del sange til den amerikanske tv-serie “Outsiders” der af IMDb bliver belønnet med hele 7.5 point.Bendet spiller næsten udelukket på hjemmelavede instrumenter som er med til at give dem deres særegne lyd og udtryk. Deres plader er fyldt med indsigtsfulde tekster som beviser at Ben Miller er en ganske habil sangskriver.

“I LIKE THE IDEA OF SAYING SOMETHING VERY COMPLICATED IN A VERY SIMPLE WAY,” BEN MILLER STATES. “THAT’S WHAT WE STRIVE FOR MUSICALLY, AND WHAT I STRIVE FOR LYRICALLY—TO GET DIRECTLY TO THE POINT.” Ben Miller…