Live Music Odense

BANDS OF TOMORROWS UIMODSTÅELIGE: IVA + SZIM

Endnu et år og endnu en gang hylder Bands of Tomorrow musikken under konceptet Bands of Tomorrows Uimodståelige – denne gang i et udvidet format, da Musikhuset Posten for første gang slår dørene op for en række spirende artister håndplukket af Bands Of Tomorrow selv! Bands of Tomorrow elsker at præsentere dig for vækstlaget og morgendagens musik, og på tre forskellige datoer henover efteråret henter holdet bag det danske musikmagasin lovende ungt talent ind til musikhuset. Sidste år gik blandt andet Mekdes, Jasmin og Alva Ravn på scenen i Pumpehusets byhave som en del af samme koncept. Nu er det blevet tid til at udvide konceptet til og bringe endnu flere upcoming-kunstnere til, hvis musik har én ting til fælles: at den er helt igennem uimodståelig. Bands of Tomorrow præsenterer to liveacts per dag, som er i fuld gang med at slå rødder på den danske musikscene. Følg med på Bands of Tomorrows Facebook, Instagram og hjemmeside hvor kunstnerne løbende vil blive offentliggjort. Arrangementet er gratis! www.bandsoftomorrow.com

Foto: @hans kristian hannibal-bach