Live Music Odense

KWAMIE LIV

OBS: SIDDEKONCERT (CAFÉ BORDE)

Musikalsk sanselighed er balsam for sjælen, og netop det formår den dansk-zambiske sangerinde at levere som en lysende detalje på den danske musikhimmel.

‘Kwamie Liv leverer fløjlsblød og cool noir,’ har GAFFA tidligere cementeret – og her har de fat i noget helt rigtigt. Det lyriske univers bevæger sig omkring bredtfavnende matters of the heart, hvilket i stor stil komplimenteres af fyldige og vitale produktioner.

Da Kwamie Liv i 2014 debuterede med EP’en ‘Lost In The Girl’, gik der ikke lang tid, før både danske og internationale medier bemærkede hendes unikke lyd, slumrende skarphed, natslige toner, som buldrer sagte i en ellers stormende nutid. I 2019 banede hun desuden direkte vej til danskernes hjerter med sin medvirken i Toppen af Poppen. Igen i år er hun aktuel i det helt særlige, 10-års jubilæumssæson, hvor hun fortolker sange med sin fængende Kwamie-vibe, sammen med nogle af Danmarks største artister.

Kwamie Livs musik har været i massiv rotation i fransk og engelsk radio, og ligeledes vækker hun opmærksomhed i anmelderland i både mode- og musikmedier på tværs af landegrænserne.