Live Music Odense

Odd pocket

Odd Pocket er en up-and-coming Aarhus-baseret kvintet, der giver den unge nysgerrige lytter en befriende og eftertænksom oplevelse, igennem udforskende og energisk original-musik!

Gruppen spiller originale kompositioner af bandleder Jens Emil Jensen (trommer), der bevæger sig i genren fusion/moderne, og gør dette med en levende og dynamisk tilgang til sammenspil/improvisation.

Visionen er at skabe ny spændende og inspirerende musik, der både udfordrer lytteren med skæve rytmer og taktarter, men samtidig indfanger med stærke grooves, energisk fremdrift og catchy melodier.

Nis Hellerøe Myrtue (fløjte/sopran-/alt-/baryton-sax)
Gustav Nyboe Hagner (el-guitar/flygelhorn)
Viktoria Holde Søndergaard (vibrafon)
Jens Mikkel Madsen (kontrabas)
Jens Emil Jensen (trommer/balafon/komposition)

Niels Overgård (Jazznyt.com) – EP-anmeldelse – ”How Time Floats” (EP) 2020:
”Det er som en perlende frisk rosé, der nydes en sommeraften. Det bruser i årerne og natten er endnu ung. Det er Odd Pockets også – unge. De har lige udgivet en EP, der åbner med nummeret Seven Sundays der er fuld af god energi. Deres unge tilgang til jazzen er både berigende og befriende. (…) En klar anbefaling til, at du finder dem på Spotify eller lignende og hører EP’en et par gange, så er du forhåbentlig, ligesom jeg, hooked.”