Live Music Odense

Sune rose Wagner solo feat. Kajsa Vala

Sune Rose Wagner er kreatøren bag store danske bands som Psyched Up Janis og The Raveonettes. Han er anerkendt herhjemme og i USA for sin sangskrivning og som producer, og han har blandt andet bidraget musikalsk til bands som Sort Sol, Tremolo Beer Gut, Dum Dum Girls, Carl Emil Pedersen, Niels Skousen, etc…

Hans nuværende arbejde i LA hvor han i dag er bosat , er rettet mod musik til film og reklamer . Sune Wagner er bla manden bag musikken til den Oscar nominerede fil KRIGEN instrueret af danske Tobias Lindholm og har bidraget med musik til Game Of Thrones, True Detective, CSI, True Blood, Molly’s Game, Still Alice, etc…

Til foråret kan han opleves på en række udvalgte venues i eget navn men helt solo er det ikke. Sune Wagner medbringer nemlig det østjyske stjerneskud Kajsa Vala, som han for nyligt indledte samarbejde med under Psyched Up Janis 30års jubilæum