Live Music Odense

Wolfgang Flür (Kraftwerk) EXPO:Robotics

Wolfgang Flür, electro-percussionist og originalt Kraftwerk-medlem kommer til Odense!Du kan forvente masser af pulserende rytmer, gnavende arpeggioer og drømmende synthtoner, når det musiksoldaten og det originale robotmenneske Wolfgang Flür besøger Kulturmaskinen under årets EXPO robotics.Flür, som bedst kendes fra det legendariske Kraftwerk, har siden figureret under navnet Musiksoldat, men har også været en flittig legekammerat i det elektroniske miljø. Nu er Wolfgang Flür aktuel med sit tredje solo-album ’Magazine’ – et album, der har været 5 år undervejs, og et album der trækker flere af Flürs musikalske legekammerater ind i hans electro-poppede univers. Foruden techno-duoen U96, får Wolfgang på albummet besøg af Juan Atkins Fabrice Lig, Claudia Brücken (ex-Propaganda), Miriam Suarez, Rob Keane, Peter Hook (ex-New Order/Joy Division), Anni Hogan (ex-Marc Almond & The Mambas) og ikke mindst Midge Ure fra Ultra Vox!Support ved lokale ManMindMachine og Hans Kristian Hannibal Bach.Inden showet vil der være mulighed for at opleve Wolfgang Flür i en eksklusiv artist talk.Artist Talk i Frølageret kl. 16.00-17.00
Koncert i Magasinet kl. 21.00
Koncert: 150,- (+gebyr)
Koncert + artist talk: 225,- (+gebyr)Showet er en del af EXPO:Robotics 2020