Live Music Odense

TURQUOISE SUN

Efter måneders stilhed kommer Turquoise Sun kort ud af studiet, for at give nogle få eksklusive koncerter i august!
Koncerterne er med meget begrænset kapacitet, og BILLETTER ER GRATIS (+gebyr)!

Turquoise Sun skabte stor international opmærksomhed omkring sig, da de i februar tog den norske showcase festival BY:LARM 2020 med storm! Deres koncert blev udvalgt som én af årets 3 absolutte bedste shows af GAFFA Norge

”De seks musikere på scenen, spiller psykedelisk rock på et svært højt niveau. Det er næsten provokerende hvor meget hver og en af heltene på scenen brillerer på sine respektive instrumenter, men bare næsten. Er du så god, så må det være fantastisk.” GAFFA Norge // By:Larm 2020

Forinden BY:LARM turnerede gruppen i Canada i 2 uger med debut albummet Sunesthesia[2019], hvor de bl.a. gæstede live radio, showcase festivalen Indie Week og spillede på live fjernsyn CTV Morning Live i Ottawa for over 1 million mennesker.

Debutalbummet ’Sunesthesia’ [2019] modtog flotte anmeldelser i bl.a. JP og GAFFA, og singlerne ’Easytree’ og ’Like Others’ opnåede hhv. A og B-rotation på P6BEAT. Pladen er produceret af Anders Boll (Lowly, LISS, Efterklang) og Frederik Linde.

Turquoise Sun er midt i en skriveprocessen til opfølgeren på debut albummet, og man kunne næsten håbe, at der er chance for at høre noget, der aldrig er blevet spillet før.

Koncerterne er som nævnt GRATIS, men der er begrænset antal pladser og først til mølle.

Der vil være et depositum på billetten på 50 kr. (+ gebyr), som bliver tilbagebetalt i døren.