Live Music Odense

IRIS BERGCRANTZ QUARTET FEAT. VINDLA

Den kritikerroste sangerinde Iris Bergcrantz besøger Dexter med musikken fra nyudgivne album ”Young Dreams”!

Musikken tager afsæt i 60’er-inspireret jazz, klassisk impressionisme, folkemusik og eksperimenterende pop, og med sin krystalklare vokal forbinder hun disse genrer i et eklektisk og forunderligt univers.

Bergcrantz har udmærket sig til Rochester International Jazz Festival, optrådt på A-Trane i Berlin samt turneret Europa rundt. Hun er blevet kaldt den nye svenske jazz-sensation samt en af de vigtigste jazzvokalister i øjeblikket af både nationale og internationale medier.

Med sig på scenen denne aften har hun de efterspurgte Københavnsbaserede musikere Calle Brickman, Anders Fjeldsted, Andreas Fryland samt Vindla String Quartet.

Line-up:
Iris Bergcrantz – vokal
Calle Brickman – piano
Anders Fjeldsted – kontrabas
Andreas Fryland – trommer
Vindla String Quartet