Live Music Odense

Bremer/McCoy

Bremer/McCoy: Vi vil dele følelsen af at være forbundet.
”Vi lever i en tid med meget støj og mange distraktioner. Det kan være svært at finde hellige rum, hvor man kan fordybe sig og være alene med sig selv. Så vi prøver at skabe musik, der kan guide lytterne derhen. Den overordnede ambition er at bidrage til noget, der binder folk sammen. Vi har fået nogle overvældende oplevelser igennem musikken, og det håber vi også, at vores lyttere kan,” siger Morten McCoy.Væbnet med klaver og kontrabas har Bremer/McCoy formået at give genklang både herhjemme og i udlandet. Duoens fjerde album, Utopia’, blev udgivet i samarbejde med Bremer/McCoy Music og ’Talking Heads’-frontmanden David Byrnes label – ’LUAKA BOP’ – i New York. De har været pris-nomineret til Steppeulven for bl.a. ’Årets Musiker’ og ’Årets Komponist’ mere end en gang, de har fået opmærksomhed i udlandet og præsteret udsolgte koncerter på
Momentum Musik, Copenhagen Jazzhouse og Bremen Teatret i København – mere end en gang alle steder. Derfor er det en sand fornøjelse at kunne præsentere duoen igen og denne gang gør vi det i samarbejde med og på Dynamo – Workspace for circus & performing arts. Dette skyldes, at begge koncerter på Momentum blev udsolgt på under et døgn sidste gang, så nu rykker vi i større lokaler.