Live Music Odense

BRIAN DOWNEY’S ALIVE AND DANGEROUS (IRL)

SUPPORT: DIRTY DEEDS

BRIAN DOWNEY’S ALIVE AND DANGEROUS
– Thin Lizzy

Brian Downey’s ALIVE AND DANGEROUS er opkaldt efter det legendariske Thin Lizzy live album “Live and dangerous” fra 1978. Et album der af mange betegnes som verdens bedste live album.

Brian Downey har fundet sammen med guitaristen Brian Grace fra hjembyen Dublin i Irland.

Grace har tidligere spillet med bl.a Brush Shields (Skid Row) og Andrew Strong (The Commitments). Han betegnes som én af irlands bedste guitarister.

Ligheden mellem frontfigur Matt Wilson og Phil Lynott både musikalsk og visuelt er slående. Samtidig med at man tydeligt kan høre inspirationen fra Phil Lynott bidrager han bestemt også med et personligt udtryk.

Matt Wilson og guitarist Phil Edgar er hentet i Belfast i Nordirland hvor de spiller sammen i det populære band El Dude Brothers.

Glæd dig til en aften med Lizzy klassikere som The Boys Are Back In Town, Cowboy Song, Dancing in the moonlight, Whisky in the jar, Rosalie, Still in love with you, Warrior, Jailbreak m.fl.

Line up:
Brian Downey: trommer
Matt Wilson: vokal / bas
Brian Grace: guitar / kor
Phil Edgar: guitar / kor

Se mere på:
www.briandowneysaliveanddangerous.com

Support: Dirty Deeds
————
DD spiller AC/DC’s Rock n’ Roll Thunder From Downunder for glødende Marshall-rør og max. lydstyrke. Ikke kun fordi de elsker musikken – men også for at hylde AC/DC fra dengang, da Bon Scott var i front og samtidig fordi ‘Rock n’ Roll will never die!’
Bandet består af Michael Rix i front som leverer Bon Scott’s udødelige toiletvægs-poesi over en tæt guitarmur fra Young-brødrenes disciple, Claus Conradsen og Johny Hansen (sidstnævnte i obligatorisk skoleuniform). Peter Vester og Kenneth Nygaard lægger beatet og ‘the thunder’ på hhv. bas og trommer, der sætter sig i publikum og gør det svært at modstå.
Live-sættet består af klassikere som Highway To Hell, T.N.T, Sin City, Riff Raff etc. Med et sangkatalog som AC/DC’s, er der rigeligt med perler at tage af for at sætte festen i gang.
Let There Be Rock!

Michael Rix: vocals
Peter Vester: bass
Claus Conradsen: rhythmguitar
Johny Hansen: leadguitar
Kenneth Nygaard: drums

Dette er et udleje arrangement, så derfor ingen Residents billetter.