Live Music Odense

Tobias Elof feat. Jonathan Bremer

Dexters nye koncept ”Soundscape Sessions” lægger ud med et meditativt og organisk møde mellem ukulele og kontrabas og mellem nordisk roots og jazz!

”Soundscape Sessions” sætter rammen for unikke intime koncertoplevelser.

Bands og artister er kurateret specielt hertil og det er meningen at præmissen skal udfordre publikum og samtidig give netop denne musik optimale rammer.
Det er koncerter der kræver fuld opmærksomhed fra publikum. Det er koncerter der præsenteres uden forstyrrende elementer udefra; i et, så vidt muligt, neutralt, lukket, mørkt og lydtæt rum. På den måde får indlevelsen de bedste kår og sanserne pirres optimalt.
Vi nedskalerer ved disse koncerter Dexters kapacitet til 60 gæster. Man skal være på plads inden koncertstart, ellers kommer man ikke ind. Baren er ligeledes lukket under koncerten.
I det omfang det er muligt, vil koncerterne slutte af med en Q/A med artisten eller bandet, hvor gæsterne kan få mulighed for at høre om kunstnerens egne tanker omkring musikken.

Med mere end 20 års erfaring i at performe og komponere på ‘ukulelen, en bachelor i traditionel musik fra folkemusikkonservatoriet, 2 DMA Folk nomineringer og turnéer rundt i Europa og Asien er Elof’s musik en etableret del af folkemusikscenen. Med inspiration i sine nordiske rødder lægger Elofs intime og organiske lyd op til fordybning. Elof ønsker at skabe en opposition til den larmende verden og fordre lytteren til en rolig sindstilstand.
I Juni, 2017 udgav Elof sit debutalbum “Settle Down” (Raske Plader). En plade der blev til over flere års samarbejde med musikere som Morten McCoy, Jonathan Bremer, vokalkvartetten Åkervinda samt lydteknikeren Jonas Nakel.
“Elofs debutalbum trækker på de Nordiske rødder. Det er komfortabelt, afslappende og flydende at lytte til. Det er naturmusik. Musik hvor du kan høre træerne gro, solen skinne og fuglene fløjte.”- Niels Overgård, Jazznyt.com

Med sig har Tobias Elof den anerkendte kontrabassist Jonathan Bremer, der har turnéret med Niels lan Doky og er den ene halvdel af succes-duoen Bremer/McCoy.