Live Music Odense

MIKE STERN QUARTET FEAT. LENI STERN & CHRIS MINH DOKY

Oplev en af verdens dygtigste  og mest indflydelsesrige guitarister i selskab med Leni Stern og 1 af Danmarks bedste jazzmusikere!

Mike Stern anses for at være en af sin generations største og mest indflydelsesrige guitarister. I 1981 flyttede han til New York, hvor han kom til at spille en central rolle i Miles Davies’ comebackband, der også talte musikere som bassisten Marcus Miller, trommeslageren Al Foster, percussionisten Mino Cinelu og saxofonisten Bill Evans.

Her blev han kendt for en helt ny og dybt innovativ spillestil, som var en unik blanding af elementer fra bebop, blues og rock. Mike Stern har derudover skabt sig en betydelig solokarriere med 17 albums, hvor seks af dem har været nomineret til GRAMMY® Awards.

Stern er også kendt for sit tætte samarbejde med navne som Jaco Pastorius, David Sanborn, Brecker Brothers, Steps Ahead, Yellowjackets og en lang række prominente solister som han har indspillet og turneret med.

Mike Stern Quartet tæller den danske bassist, komponist og producer Chris Minh Doky, der er uddannet i New York og fik sit gennembrud netop i et samarbejde med Mike Stern. Kvartetten inkluderer også Leni Stern, som har spillet på de største festivaler og mest legendariske klubber med navne som Dennis Chambers, Paul Motian og Bill Frisell.

Line-up
Mike Stern (US) – guitar
Leni Stern (US) – el. Guitar/vocals
Chris Minh Doky (DK) – el/akustisk bas
David “Fingers” Haynes (US) – trommer