Live Music Odense

Justin Kauflin trio (us/dk)

Piano: Justin Kauflin er et af nyere tids største klavertalenter og har allerede skabt sig en stor fanskare verden over. Den verdenskendte trompetist, Clark Terry, og Michael Jacksons legendariske producer, Quincy Jones, tog for flere år siden Kauflin under deres vinger og har en stor andel i dennes succes. Kauflin mistede synet som barn, og han har, ligesom Thomas Fonnesbæk, synæstesi (evnen til at opfatte musik som farver). Dette resulterer i et sammenspil på ekstremt højt niveau.

Bas: Thomas Fonnesbæk har gennem de seneste år spillet sig op blandt de bedste bassister i verden og tournerer og indspiller med bl.a. Enrico Pieranunzi, Lars Jansson, Sinne Eeg, Monty Alexander, Aaron Parks og mange andre. Han er ekvilibristisk påsit instrument og besidder desuden en fantastisk stærk rytmik og en usædvanlig melodisk og harmonisk sans. Fonnesbæk er desuden en anerkendt komponist.

Trommer: TBA