Live Music Odense

“Zidi in a Room” med Zididada

En intim og afdæmpet splinterny akustisk version af Zididada.
De 7 musikere giver koncertrummet en helt ny klang og følger sangene op med en masse gode historier.
Danmarks bedste festorkester har længe haft lyst til at vise en helt ny side af dem selv, og nu får vi i Odense,som nogen af de første en mulighed for at opleve dette.ZIDIDADA er et af 00-ernes mest leveringsdygtige orkestre, hvad angår ørehængere og evergreens. I dag betragter mange ZIDIDADA som bandet, der introducerede danskerne for evig sol, fest, farver og positive, ja nærmest naive budskaber om at leve livet, gå på vandet og smile til verden.
En stil der stod i stærk kontrast til tidens trends i form af en hårdtpumpet eurodancestorm, der raserede Danmark med Aqua, Hit’N’Hide, Infernal og Barcode Brothers i spidsen. Der er ikke mange i de danske stuer, der ikke kan nynne med på “Zididada Day” og “Princess”, eller simpelthen ikke har kunnet få “Walking on Water” ud af hovedet.