Live Music Odense

Medhør: Fuld Effekt + Undertekst

Medhør er Studenterhus Odenses nye tiltag hvor vi løbende vil præsentere 2-3 artister som vi synes fortjener mere spilletid.Denne gang præsenterer vi Fuld Effekt & UNDERTEKST, som i kan læse mere om herunder:Fuld Effekt er en hiphopgruppe fra København.
Gruppen består af rapperne Zacdaddy, Beefsupreme, Spytclaus og produceren DJ Speakr, der sammen har skabt deres eget take på en lyd, der kombinerer dansk rap og festlig pop.Det har allerede resulteret i sange som ‘Vandtæt’ (der har peaket Spotifys Viral Chart), ‘Pigen er en spiller'(kendt fra Barometeret på P3), ‘Kærestekedelig’ og ‘Sukkermor’, der på morsom vis fremstiller,hvordan det er at være ung og forvirret i en storby.Musikken har sendt Fuld Effekt på Danmarks tour i 2018 + 2019, og efter adskillige koncerter er de ideres hjemegn kendt som et festgodstog af en liveperformance. Efter et år med koncerter er Fuld Effekt taget i studiet for at fange lyden af denne fest på deres næste udgivelser.Den nye musik byder på en ny og samtidig genkendelig lyd fra bandet, hvis største ønske er at charmere sig ind i hjertet af Danmark.UNDERTEKST er et dansksproget drengeband med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set igennem fire drenges øjne. De blot 18-årigedrenge fra UNDERTEKST fornemmeste opgave er at røre folk med fængende melodier og sarte tekster. UNDERTEKST spillede på Smukfest i sommers og var også support band på Go Go Berlins Danmarksturne i efteråret. Derudover var deres sang ”Skal vi tage månen” den 10. mest spillede sang på P6 BEAT og er netop pre-nomineret til ”Årets Danske Hit” ved Gaffa prisen. GAFFA syntes også UNDERTEKST er et navn man skal holde øje med, og skriver dette om deres univers;”Kan du huske følelsen, du havde som teenager, når du var på vej i byen fredag aften på årets førstesommerdag? Den bytur, hvor jakken efterlades hjemme, fordi varmen fra solens stråler stadig hænger i luften. Hvor natten aldrig bliver helt sort og derfor aldrig får ende. Hvor alt kan ske, og du lever. Lige her, lige nu. Den følelse er Undertekst…” – GAFFAVi glæder os til at præsentere disse to meget forskellige artister, og vi håber i er klar på at lege med!