Live Music Odense

I THINK YOU’RE AWESOME

I Think You’re Awesome et kreativt kraftværk, der med kærlighed og spilleglæde udfordrer og begejstrer.

Med deres forfriskende og udogmatiske blanding af jazz, post-rock, country, afro og pop har I Think You’re Awesome gennem deres mere end ti år lange levetid spillet udsolgte koncerter i hele landet.

I 2020 barsler de med ikke færre end tre udgivelser, der viser bandets legende tilgang til al slags musik. Der er storværket ”Suite To Be You And Me” med den Berlin-baserede Taïga String Quartet, der blander nordiske klange, minimalistisk klassisk musik, jazz og electronica i en stor livsbekræftende mosaik af luner og løjerlige leads.

Derudover er der samarbejdet med Signe Bisgaard og Aarhus Jazz Orchestra i genfortolkningen af bandets DMA-nominerede album ”Kiss Your Darlings”, og sidst men ikke mindst er der samarbejdet med  sangskriveren Thomas Madsen, der viser gruppens kærlighed til kreativ popmusik blandet med solistiske og improviserede elementer.