Live Music Odense

BLUE MONDAY BLUES JAM

Feat. Bobo Moreno

September måneds gæstesolist er sanger Bobo Moreno!

Siden slutningen af 1980’erne, har Bobo Moreno sunget sig længere og længere ind i hjerterne på musikelskere i hele landet. Moreno er nemlig først og fremmest kendt som sanger med stort S, og det som en af Danmarks bedste! For dét der har gjort det lidt pudsige navn Bobo Moreno verdensberømt i Danmark, er ganske enkelt evnen til at begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Gennem årene har han arbejdet med de største navne herhjemme, fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band og Birthe Kjær. Også mange TV-optrædener er det blevet til, med medvirken i en bred vifte af musik- og underholdningsshows.

Blue Monday Blues Jam stiller bas- og guitarforstærker, trommesæt samt tangenter til rådighed, så skriv dig på listen og kom op og spil med på scenen.

Musikhuset Dexter åbner kl. 15.00 med servering af kolde og varme drikke. Dørene ind til scenen åbnes kl. 19.00, hvor musikken starter kl. 20.00.