Live Music Odense

ARTIGEARDIT

2019 var et uforglemmeligt år for Artigeardit. Nu er rapperen klar til at tage tingene til næste niveau med sit nye album ’IDIOT’, der får flotte roser af toneangivende medier.  På det nye album finder vi bl.a. singlerne ’Lov Mig 1 Ting, ’Gothersgade’ og titelnummeret ’IDIOT’ featuring Karl William. Anmelderne roser det nye album og skriver følgende: ’Men grunden til, at han stadig er med i kampen om tronen, er, at han viser en ny lyd og en ny Artigeardit på hver udgivelse.’ 5 stjerner, Soundvenue. ’Alt i alt er ’IDIOT’ dog et forbavsende sammenhængende og kvalitetsbevidst udspil fra en rod, som er godt på vej op af undergrunden. Der er håb endnu.’ 4 stjerner, Ekstra Bladet. ’Ardit Aliti er det virkelig navn bag personen, og han har et af Danmarks skarpeste flows. Det vil sige, at det lyder godt, når han rapper og praler, selvransager og trykker speederen i bund på arrogante one-linere og hurtige trommemaskiner.’ 4 hjerter, Politiken. Dette er en klar manifestation af, at Artigeardit er en af de største navne på den danske urban-scene lige nu. Soundvenue spår også for 2020, at ’Artigeardit tager skridtet helt op i dansk hiphops A-liga’. Artigeardit ser frem til at spille sine nye sange live: ’Jeg glæder mig helt vildt til at spille mit nye album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde.”–

Artigeardit har længe været en integreret del af den danske hiphopscene, men har med sit seneste album ’Idiot’ etableret sig som et af de største og mest interessante navne i hele industrien!

Nu er han er klar til at følge op på succesen, med singlen ’Den værste’, der perfekt sammenkoger hudløs ærgerlighed, et mangfoldigt lydbillede og et syngende omkvæd.

Med ’Den værste’ cementerer Ardit sig endnu engang, som én af de bedste lyrikere og formidlere herhjemme. Han understreger sin unikke styrke som historiefortæller, og med en god portion sindsro leverer han et yderst ærligt tekstunivers fyldt med selvironi og indlevelse. Det er catchy som ’Lov mig 1 ting’ og selvudstillende på en forfriskende tøjleløs facon.
Artigeardit styrer mod toppen, og med ’Den værste’ viser han, hvorfor han formår både at streame, have radio-rotation og optræde for store publikummer over hele landet.