Live Music Odense

Sticky Fingers- The Rolling Stones Tribute

Sticky Fingers – The Rolling Stones Tribute!

I mere end 50 år har Rolling Stones været ”The greatest rock’n’roll band in the world” og der er intet der ser ud til, at verden har fået nok. Der er stadig udsolgt til alle koncerter med verdens største rockband.

Selvfølgelig skal I ikke snydes for at komme helt tæt på musikken af Rolling Stones.  Sticky Fingers er det næstbedste, lige efter mestrene selv. Alle nydere af rock’n’ roll kan godt glæde sig.

Sticky Fingers har igennem en lang årrække henrykket, såvel hardcore Stones-fans, som folk der bare sætter pris på god rockmusik. Sticky Fingers har optrådt på både små og store scener i hele Danmark og Skandinavien. Bandet tæller hele 7 musikere, flankeret af den engelske sanger Iain Crawford og korsangerinden Maja Helver-Larsen, så der er både noget godt for ørerne og for øjnene.

Gennem stor kærlighed og respekt for Rolling Stones og for deres originalmateriale, skaber Sticky Fingers en autentisk og medrivende musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.