Live Music Odense

audition days / Natasja Liv, Anton Ibsen og Jonathan Christensen

AuditionDays / Studenterhus Odense
På denne koncertaften spiller tre dygtige singer-songwriters. Du kan opleve Natasja LivAnton Ibsen og Jonathan Christensen live på Studenterhus Odense.Der er gratis entré på aftenen.Line-up:Jonathan Christensen
Jonathan Christensen har altid skrevet med det danske sprog som bedste ven, men de er blevet uvenner og er nu igang med at færdiggøre et album med det flirtende engelsk. Den ellers vante akustiske guitar er byttet ud med en grædende el-guitar og en stor lyst til at lave plads til en større corny-hed i musikken sniger sig ind bagfra.

Natasja Liv
Natasja Liv har interesseret sig for musik siden hun var helt lille, hvor hun har sunget og skrevet sange lige siden. Den musik, som Natasja spiller, hælder i den retning man bedst kan kategoriseres som akustisk singer-songwriter musik. Natasjas musik bærer præg af folk musik og historie-fortælling, og er altid inspireret af oplevelser fra hendes eget liv.

Anton Ibsen
Anton Ibsen er en ung Odenseansk Singer-Songwriter. Hans musik er inspireret af genre som Indie-folk, Pop og alternativt elektronisk. Hans store passion er at skabe en intim stemning med publikummet, og lukke dem ind i maskinrummet på hans sange. I øjeblikket studerer han Sangskrivning på MGK Fyn.