Live Music Odense

teitur / support: Greta

Færøskfødte Teitur kan noget helt særligt. Hans sange er kendt for at fange lytteren i et intenst og forførende greb, der ikke sådan giver slip igen. Genren er indierock og pop, og guitaren er normalt hans faste følgesvend.

I sensommeren 2019 var Teitur aktuel i TV2s Toppen af Poppen, hvor han blandt andet gav et helt særligt Teitur-twist på sange fra Medina, Carl Emil Petersen og Anders Blichfeldt.

Med to danske Grammy-statuetter og 8. studiealbums i bagagen er Teitur efterhånden en erfaren herre på musikscenen. Han har spillet koncerter over hele verden, og hans sange er blevet indspillet af blandt andet Seal, Corinne Bailey Rae og Emilie Simon.

Til koncerten vil publikum blive forkælet med favoritterne, klassikerne og helt nye sange. Teitur beskriver koncerten som ’magisk’, da han får selskab på scenen af multi-instrumentalisten Gustav Ljunggren.

Teitur debuterede i 2003 med ”Poetry & Aeroplanes” og har senest udgivet albummet ”I Want to be Kind”.